Mikrolån

Mikrolån er en betegnelse for et mindre lån, som du betaler tilbage indenfor relativt kort tid. Et eksempel kan være, at du låner 2.000 kr., som skal betales tilbage indenfor 45 dage.

Den hyppigste årsag til, at man tager et mikrolån kan være uforudsete udgifter en enkelt måned, hvor man tager et mikrolån, så man kan få betalt sine regninger indtil man får løn næste gang.

Ligesom med andre hurtige lån får du dine penge indefor kort tid, når du tager et mikrolån. Nogle gange kan du have pengene under en enkelt time, hvis det f.eks. er et SMS lån.

En fordel ved mikrolån er, at du typisk ikke betaler renter på lånet men derimod en fast afgift, der gør det meget nemt for dig at vide hvad du helt præcist betaler for lånet.

På verdensplan er mikrolån meget populære, og betgnelsen bruges også om små humanitære lån, der ydes af f.eks. Verdensbankens IFC til små selvstændige erhvervsdrivende i fattige lande.

>>Se oversigt over mikrolån

Har du brug for penge lige nu og her for at opfylde dit ønske. Så benyt dig af en af de mange muligheder for at låne penge nemt og hurtigt på nettet. Du kan låne fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. – du udfylder bare låneansøgningen online, og får svar hurtigt. Bliver din ansøgning godkendt, har du typisk pengene i løbet af 3-5 dage.