Hvad er RKI?

RKI står for Ribers Kredit Information

RKI er Danmarks største register over dårlige betalere. Registeret bruges af virksomheder, butikker, pengeinstitutter etc. til at vurdere din kreditværdighed. De virksomheder der er tilknyttet RKI kan indberette dårlige betalere såfremt gælden er dokumenteret og over 200 kr.

Hvis du er blevet registreret i RKI, så betyder det, at virksomheder kan se, at du er registreret som dårlig betaler. Du bliver selvfølgelig slettet fra RKI igen, hvis du betaler din gæld.

En registrering i RKI medfører derfor ofte, at virksomheder kræver, at du betaler forud, f.eks. hvis du har brug for en håndværker.

Bliver du registreret i RKI kan det også betyde, at du ikke kan få kreditkort eller benzinkort, og at du kan have svært ved at købe på afbetaling eller låne penge.

Hvis du er anført i RKI som dårlig betaler, så er det svært at få lov til at låne penge
Banken og langt de fleste långivere vil sige nej til dine ansøgninger om et lån. De eneste långivere der vil tilbyde dig et lån er de allerdyreste, der kræver høje renter og gebyrer, da der er øget sandsynlighed for, at du aldrig betaler pengene tilbage.

Har du brug for penge lige nu og her for at opfylde dit ønske. Så benyt dig af en af de mange muligheder for at låne penge nemt og hurtigt på nettet. Du kan låne fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. – du udfylder bare låneansøgningen online, og får svar hurtigt. Bliver din ansøgning godkendt, har du typisk pengene i løbet af 3-5 dage.